FOCUS LED LIGHTING

Wij leveren duurzame, betaalbare led verlichting aan de zakelijke markt en leggen hierbij de focus op kwaliteit, service en flexibiliteit. Een groot voordeel is dat wij vanwege de korte lijnen in onze organisatie snel kunnen schakelen en hierdoor in kunnen spelen op de behoefte van de klant. Door ons groeiende inkoopvolume kunnen we onze producten aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Wij werken nauw samen met onze leveranciers op gebied van productontwikkeling, kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor hebben onze verlichtingsarmaturen een perfecte samenstelling van componenten als led chips, drivers en behuizingen. Onze verlichtingsarmaturen worden getest op onder andere warmteontwikkeling in combinatie lichtterugval volgens het LM80 protocol. Wij bieden op veel van onze producten 3 tot 5 jaar garantie.

Ons assortiment omvat verschillende productgroepen zoals led panelen, led downlights, led floodlights, led high bays, led noodverlichting en led retailverlichting. 95% van ons assortiment is uit voorraad leverbaar.

Onze voordelen

Wij leveren duurzame, betaalbare verlichting aan de zakelijke markt en leggen hierbij de focus op kwaliteit, service en flexibiliteit.
Door de groei van ons inkoopvolume en lage overheadkosten kunnen we onze producten aanbieden tegen concurrerende prijzen.
Omdat wij uitsluitend werken met professionele componenten bieden wij op veel van onze producten 3 tot 5 jaar garantie.
95% van ons assortiment is vanuit ons magazijn in Apeldoorn uit voorraad leverbaar. Bestellingen voor 15:00 geplaatst, worden dezelfde dag verzonden.